Αποπεράτωση Κατοικίας

Έως 12 Δόσεις με όλες τις Πιστωτικές Κάρτες για όλες τις Εργασίες Ανακαίνισης!


Αποπεράτωση Κατοικίας


Το πακέτο αποπεράτωσης κατοικίας σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να ολοκληρώσετε την κατοικία σας η οποία βρίσκεται στα μπετά ή τα τούβλα!

Προσφέρεται μόνο για λίγες ημέρες, στην απίστευτη τιμή των 460€* το τετραγωνικό μέτρο, για κατοικίες που βρίσκονται στα τούβλα ή των 580€* το τετραγωνικό μέτρο για κατοικίες που βρίσκονται στα μπετά !!!


  • Αναλαμβάνουμε την κατασκευή των εσωτερικών διαρρυθμίσεων, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


  • Πραγματοποιούμε αλλαγές χρήσης από κατοικία σε κατάστημα ή το αντίστροφο, όπου αυτό απαιτείται, αναλαμβάνοντας όλες τις τεχνικές και νομικές διατυπώσεις και διαδικασίες.


  • Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς οποιαδήποτε είδους προσθήκη ή μετατροπή, στην κατοικία ή το κατάστημα σας, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.


  • Ακόμα αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικής άδειας ή τη ρύθμιση αυθαιρέτων, για το ακίνητο που επιθυμείτε.


* Η τιμή ισχύει για κατοικίες μεγαλύτερες των 50 τ.μ. και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.

Αναλαμβάνουμε αλλαγές χρήσης, προσθήκες ή μετατροπές, την έκδοση οικοδομικών αδειών ή τη ρύθμιση αυθαιρέτων διαπεραιώνοντας όλες τις τεχνικές και νομικές διατυπώσεις & διαδικασίες

Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Δημοσθένους 80, στην Καλλιθέα και τα τηλέφωνα μας είναι:


2114103481 6932662288 • 6978363457 Viber

Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, στην οδό Δημοσθένους 80, στην Καλλιθέα, αφού μας κάνετε μία ώρα πριν ένα τηλεφώνημα για να σας περιμένουμε!

ΤΕΣΣΑΡΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ